Fivéma. Financieel voordeel voor MKB bedrijven

Fivéma is er om MKB bedrijven financieel voordeel te bieden op het gebied van ziekteverzuim, inkomensverzekeringen en het beheersen van bedrijfsrisico’s. Als Register casemanager zet zij haar kennis en ervaring in om bedrijven te ontzorgen. De praktijk bewijst dat er in het MKB vaak eenvoudig financieel voordeel te halen is door de juiste kennis en toepassing van regelgeving.

Fivéma is er op uit dat ze MKB bedrijven geen geld kost, maar oplevert. Door de unieke combinatie van Registercasemanagement en advies en bemiddeling op het gebied van inkomensverzekeringen, behaalt Fivéma het maximale voordeel voor haar klanten.

Ik ken Alfons van mijn voormalig werkgever Allianz. Alfons is iemand die ontzettende veel kennis heeft van alles wat te maken heeft met arbeidsongeschiktheid, reintergratie en ziekteverzuim. Wat ik erg waardeer aan Alfons is dat hij gedreven is om hierin de beste te willen zijn. Zijn inzet is dan ook erg hoog. Naast vakkennis is Alfons een humoristische man hetgeen werken met hem tot een genot maakt.

Robin Heuten FFP

AFM vergunning voor assurantie- advies en bemiddeling

De AFM houdt toezicht op het gedrag en de informatieverstrekking van alle partijen op de financiële markten (sparen, lenen, beleggen en verzekeren). Fivéma is in het bezit van een AFM vergunning met vergunningnummer 12042727. Dit is een vergunning voor assurantie- advies en bemiddeling en daarmee zijn wij bevoegd u te adviseren en voor u te bemiddelen op het gebied van alle relevante verzekeringen.

Fivéma – Eén aanspreekpunt voor verzuimaanpak en verzekeringen. Geen dubbel werk. Geen dubbele kosten!

Ik ben geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek

 

Interesse of vragen?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Uw vraag

Vul de letter/cijfer combinatie van de afbeelding hieronder in

captcha